De fakkel van AB-Consult wordt overgedragen aan VGD

De fakkel van AB-Consult wordt overgedragen aan VGD

Kalenderjaar 2020 is nu al een bijzonder jaar geworden.  Een jaar dat niemand had zien aankomen.

Ondanks de moeilijkheden die COVID_19 met zich meebracht, ben ik samen met het AB-Consult team met volle toewijding en energie blijven doorgaan.  Tot 11 juli 2020, toen mijn lichaam door de mentale en fysieke uitputting volledig instortte.  Sindsdien wil mijn hoofd niet meer meewerken.

VGD neemt de fakkel over...

Na enkele weken is gebleken dat het herstel van deze 2de burn-out van lange duur zal zijn.  Dit is voor mij een zeer zware dreun geweest.  Om die reden, en om de continuïteit in de dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, heb ik besloten om mijn functie binnen AB-Consult over te dragen aan VGD collega Dries Hostens.  Ikzelf trek me volledig terug om de nodige tijd te nemen voor mijn herstel.

Dries is een ervaren accountant die, naast zijn werkzaamheden binnen VGD, nauw betrokken is in de samenwerking tussen VGD en AB-Consult.  Het kantoor te Aalst is voor Dries een uitvalsbasis voor zijn huidige werkzaamheden waarbij de wisselwerking met de AB collega's reeds vlot verloopt.  Ik ben dan ook overtuigd dat de service die jullie van AB-Consult gewend zijn, zal worden verder gezet en in goede banen zal worden geleid door Dries.

Acceptatie en dankbaarheid ...

Mijn levenswerk loslaten is het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen.  Jarenlang heb ik op mijn AB-team kunnen bouwen, en op hen zal je als klant dan ook kunnen blijven vertrouwen.  Een woordje van DANK voor het AB-team, voor hun jarenlange inzet, toewijding en steun is dan ook meer dan op zijn plaats !

Collega Dries Hostens zal de komende maanden op mijn steun kunnen rekenen, zodanig dat een vlotte overgang verzekerd kan worden.  Ik wens hem dan ook veel succes in deze nieuwe uitdaging.

Ik heb steeds met plezier samengewerkt.  Ik wens je hierbij dan ook te danken voor het VERTROUWEN dat je me geschonken hebt !

Isabelle Tant


Nog vragen ?

Maak gebruik van ons gratis eerstelijnsadvies.

Stuur een e-mail Bel ons: 053/81.01.25

Delen