VGD neemt de fakkel over in Aalst

VGD neemt de fakkel over in Aalst

Beste klant, 

Al in 2014 sloot AB-Consult zich aan bij het VGD netwerk, om de operationele dienstverlening zo verder aan te vullen met een uitgebreide waaier aan diensten en expertises. Na jarenlang vlot samenwerken, heeft Isabelle Tant - kantoorleider van het kantoor te Aalst - besloten om een stap terug te zetten wegens gezondheidsproblemen. Om zich volledig te kunnen focussen op haar herstel en de continuïteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen, werd vanaf september de fakkel van AB-Consult volledig aan VGD overgedragen.

Collega Dries Hostens, een ervaren accountant dienaast zijn werkzaamheden binnen VGD nauw betrokken is in de samenwerking tussen VGD en AB-Consult, heeft hier zijn schouders onder gezet. Daardoor kon op een snelle manier de continuïteit gewaarborgd worden en de uitstekende klantenservice van AB-Consult verder worden gezet. 

Isabelle trekt zich in de komende periode volledig terug en zal de nodige tijd nemen voor haar herstel. Wij wensen haar hierbij het allerbeste, en danken haar voor haar jarenlange inzet en toewijding in het kantoor te Aalst. AB-Consult uitbouwen was haar levenswerk, we zijn blij hierop te mogen voortbouwen.

Onze doelstelling blijft dan ook om dezelfde kwalitatieve dienstverlening te garanderen, en om jouw onderneming via ons uitgebreid dienstenaanbod optimaal te ondersteunen. We hechten veel belang aan persoonlijk advies op maat van de klant en willen daarom een echte sparringpartner voor je zijn. We willen je inspireren, en hopen mee te groeien in jouw verhaal. Voor meer info of eventuele vragen verwijzen je graag naar onze website be.vgd.eu/nl.

Nog vragen ?

Maak gebruik van ons gratis eerstelijnsadvies.

Stuur een e-mail Bel ons: 053/81.01.25

Delen